KleurRijk Leven kunstmanifestatie, 29 april t/m 18 juni, Zutphen

Om de drie jaar organiseren de Vrienden van Hospice Zutphen een grote kunstmanifestatie. Veel kunstenaars en kunstbezitters staan dan belangeloos werken af die geveild of verkocht worden ten bate van het Gastenfonds van het hospice. Uit dat fonds kunnen de bijdragen van de gasten van het hospice worden aangevuld, zodat niemand om financiële redenen niet in aanmerking zou kunnen komen voor de zorg die Hospice Zutphen levert.

Dit jaar bestaat de manifestatie uit vier onderdelen: een online veiling plus een pop-up winkel, een weekend met workshops, een drietal culturele avonden en een traditionele hamerveiling (met Harm Edens als veilingmeester).

Ook dit jaar doe ik mee aan de veiling. Je kunt voor een zacht prijsje het schilderij Dwarrelend Verlangen kopen, waarvan de opbrengst dus gehele ten goede komt aan het Hospice. Het is ouder werk van me, uit de tijd dat ik nog schilderde.

De online veiling is al gestart en loopt nog t/m 13 mei: https://kunstveilinghospicezutphen.nl/alle-kunstwerken-bekijken/

Je kunt ook naar de pop-up winkel komen om de werken in het echt te bekijken. Je kunt ze dan direct kopen. De winkel is er van 10 t/m 13 mei: De Biervoerder, Nieuwstad 36, in de binnenstad van Zutphen.

’t Lijkt mij overigens wel een goed idee om ‘live’ te gaan kijken: de foto van mijn werk is op de veilingsite eerlijk gezegd nogal….tja, grijs en onscherp. Deze is beter!

Dwarrelen I

Op 18 juni wordt een aantal werken (ik weet niet welke) eventueel ook nog via de traditionele veiling geveild.

Maar wie weet is deze dan al weg. Dus: sla je slag en help het Hospice!

Meer info: http://www.kunstveilinghospicezutphen.nl

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s